h

Nieuws uit 2017

20 december 2017

SP Zuidplas neemt de bezem weer ter hand

Enkele maanden geleden ging de SP Zuidplas zwerfafval te lijf in Nieuwerkerk, nu is Moordrecht aan de beurt. Op 2 Januari gaan vrijwilligers vuurwerk opruimen in zeker twee straten van Moordrecht.

Lees verder
20 december 2017

SP niet alleen op lichtjesavond

Foto: André Muller

SP Zuidplas niet alleen op lichtjesavond.

Lees verder
5 december 2017

SP stelt vragen over bijeneiland

Foto: Caki foto

De fractie van de SP heeft na aanleiding van publicaties op de website GouweIJsselnieuws en een artikel in het AD vragen gesteld over dit onderwerp aan het college. Binnen 24 uur na indienen van de vragen kwam er een persbericht van de gemeente over dit onderwerp binnen. Voor de SP wel bijzonder en wacht de officiele beantwoording af van B&W.

Lees verder
30 november 2017

SP wil duidelijkheid over collectes

Foto: SP

De SP heeft een noodkreet van de buurtapp ontvangen over de onduidelijkheid over wat wel en geen collecte is. Nadat de buurtapp dit samen met de gemeente in kaart heeft gebracht lijkt het dat de politie niet weet hoe het werkt en melders in de kou laat staan. De SP wil weten hoe het nu echt zit, wat is een collecte en waarom wordt er niet opgetreden tegen illegale collectes die niet in de CBF kalender staan maar wel donaties kapen van vrijwilligers met vergunning.

Lees verder
30 november 2017

SP: vijfde dorp is een gedrocht

Foto: SP

Raadslid Jan Baas sprak afgelopen dinsdag uit dat de SP het nieuwe vijfde dorp in de polder niet ziet zitten. Gelukkig waren veel partijen van mening dat het niet kon.  Hierbij de tekst in eerste termijn van Jan Baas

Lees verder
19 november 2017

Theo de Vette zwaait af, Stille kracht op de achtergrond

Foto: SP

Op de ledenvergadering van 18 november is Conny van Dijk verkozen als penningmeester. Ze volgt de grote stille kracht Theo de Vette op die acht jaar lang penningmeester was en met pensioen gaat. Naast zijn penningmeesterschap was Theo ook op andere taken actief. Zo timmerde hij een bushalte en een wegwijzerbord voor de afdeling die ook voor andere afdelingen en de provincie werd gebruikt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier