h

Nieuws uit 2008

14 december 2008

SP afdeling Nieuwerkerk nu afdeling Zuidplas

Het partijbestuur van de Socialistische Partij (SP) heeft groen licht gegeven voor de nieuwe afdeling Zuidplas met oog op de komende fusie. Tot voor dit besluit was de afdeling vernoemd naar de grootste gemeente, Nieuwerkerk aan de IJssel. De afdeling werkte overigens al ruim een jaar in dit werkgebied. Naast de naamswijziging is ook het nieuwe webadres zuidplas.sp.nl opengesteld.

Lees verder
14 december 2008

SP Zuidplas deelt 60 liter soep uit op kerstmarkten

De SP in de Zuidplas heeft op de kerstmarken in Nieuwerkerk, Zevenhuizen en Moordrecht 60 liter tomatensoep uitgedeeld aan de bezoekers van deze markten. Hiermee wilde de jongste politieke partij in het gebied kennis maken met de inwoners van de dorpen. Aangezien het nogal fris was tijdens de markten werd de warme soep erg gewaardeerd. Alleen in Nieuwerkerk moest men door de hevige regenval eerder stoppen.

Lees verder
11 december 2008

SP op kerstmarkten Zevenhuizen en Moordrecht.

De SP in de Zuidplas zal, in navolging tot de kaarsjesavond in Nieuwerkerk, ook op de kerstmarkten van Zevenhuizen en Moordrecht klaar staan met warme soep voor de bezoekers. De kerstmarkt in Zevenhuizen is vrijdagavond, Moordrecht is zaterdagavond.

Lees verder
10 december 2008

SoeP op kaarsjesavond Nieuwerkerk

De SP heeft op kaarsjesavond in het oude Dorp in Nieuwerkerk tomatensoep uitgedeeld aan de bezoekers. Op deze manier kon men kennismaken met de SP. Ondanks het barre weer en een griepgolf werd er 2 grote pannen soep uitgedeeld.

Lees verder
7 oktober 2008

Ledenvergadering stemt in met plan van aanpak voor toekomst

De leden van de SP in de Zuidplas hebben gisterenavond op de algemene ledenvergadering duidelijk uitgelaten over de toekomst van de partij met oog op de volgende gemeenteraadsverkiezingen. De aanwezige leden zijn het over het algemeen wel eens met het plan om deel te gaan nemen maar alleen als het plan van aanpak, gepresenteerd door Maarten Roovers, succesvol wordt uitgevoerd. Wel stemden de leden unaniem in met de nieuwe afdelingsnaam Zuidplas en werd ook de landelijke notitie "Brandhaard Aarde" goed inhoudelijk behandeld.

Lees verder
7 oktober 2008

SP leden bezorgen 5000 ZO kranten

Jan Baas
De leden van de SP in de Zuidplas bezorgen de aankomende maand 5000 ZO kranten. Deze landelijke krant wordt eens per kwartaal uitgegeven en staat bordevol informatie over hoe de SP bijvoorbeeld tegen een aantal zaken aan kijkt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier