h

Nieuws van de afdeling

2 oktober 2017

Baas in eigen polder

Foto: Caki Foto

De laatste dagen is er in de lokale pers veel te doen geweest om zogenaamde "geheime sessies" waaraan de leden van de gemeenteraad van Zuidplas hebben deelgenomen. Hierin zou het lot van de polder direct bezegeld worden. Dit allemaal door een open brief van PvdA/GroenLinks aan burgemeester Kats. Dit is je reinste kolder. Er is een bijeenkomst geweest waarin de leden van de raad geinformeert zijn over een mogelijkheid om de regie over de eventuele bouw in de Zuidplaspolder in eigen hand te houden.

Lees verder
2 oktober 2017

Buurtonderzoek Merwede Nieuwerkerk

Foto: SP

Op maandag 25 September hield SP Zuidplas een buurtonderzoek in de Merwede.

Lees verder
26 september 2017

SP tekent mee op brandbrief Snelle Sluis

Foto: André Muller

De fractie van de SP tekent mee op een brandbrief aan het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) waarbij de partij de oproep van CDA, D66, NEZ  en CU/GGP steunt het het verzoek de snelle sluis in Moordrecht niet in stemming te brengen en eerst met de inwoners in gesprek te gaan. De partijen zijn van mening dat er niks is gedaan met de meer dan 1000 handtekeningen.

Lees verder
18 september 2017

30 kg zwerfvuil in anderhalf uur

Foto: Andre Muller

De schoonmaakactie van de SP in Zuidplas heeft in anderhalf uur 30 kilo zwerfvuil opgeleverd. Na een oproep waar de SP moest gaan opruimen kreeg de partij een storm aan reacties binnen. De twee plekken die het meest genoemd werden kreeg daarom de volle aandacht. Jongeren van ROOD, Raadsleden, bestuursleden en andere vrijwillgers gingen aan de slag bij de Hoed en de Speeltuin bij Winkelcentrum Dorrestein.

Lees verder
14 september 2017

Houd het schoon-dag

Foto: Andre Muller

SP Zuidplas zoekt locatie voor de Houd het schoon dag

Lees verder
5 september 2017

Geslaagde SP voedselbank inzameling

Foto: SP / Reigerhof

Afgelopen dinsdag stonden wij met een aantal actieve leden in winkelcentrum de Reigerhof te Nieuwerkerk, om houdbare etenswaren in te zamelen voor de voedselbank.

Lees verder

Pagina's

U bent hier