h

Nieuws van de afdeling

21 december 2023

Kerstactie van de SP weer een succes

Foto: S. Rodenburg

De SP Zuidplas kijkt terug op een geslaagde kerstactie. Tijdens de lichtjesavond van 8 december konden inwoners kosteloos een kerstpakket wensen voor een ander. Als dank kregen zij een 'kweek je eigen kerstboom-setje'.

Lees verder
11 november 2023

SP stelt vragen over dijkversterking

Foto: A Muller

Volgens een nieuwe schatting is de dijkversterkingsopgave in Nederland miljarden duurder en honderden kilometers groter dan eerder verwacht.

Lees verder
29 september 2023

Minima wachten al zes maanden op beloofde energie toeslag

Foto: FNV Vakbond Bouw

Minima wachten al zes maanden op beloofde energie toeslag. Meerdere inwoners hebben dat afgelopen week gemeld bij de SP.

Lees verder
29 september 2023

Enquête OV Zuid-Holland

Foto: Andre Muller

Zoals voor de zomer aangekondigd gaat de SP in Zuid-Holland een breed onderzoek doen naar de ervaringen van de inwoners met het openbaar vervoer. Na consultatie met de afdelingen in de Provincie is de enquête nu klaar en gaat de Statenfractie ermee van start. Tot 1 oktober kan iedereen deelnemen via de link https://www.sp.nl/ovenquete.  

Lees verder
19 juli 2023

SP stelt vragen over vermeend titelmisbruik door de gemeente.

Foto: Rodenburg

Na een gesprek met een verontruste inwoner van het middengebied kwam ons ter ore dat een medewerker van de gemeente Zuidplas al langere tijd ten onrechte als stedenbouwkundige wordt betiteld. 

Lees verder
20 juni 2023

Verworven vrijheden

Al zo lang ik hier in Nederland leef heb ik mij nooit beperkt gevoeld in mijn doen en laten. In dit mooie land mag ik zijn wie en wat ik ben. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier