h

Eindelijk actie na SP vragen Rioolproblematiek

9 januari 2012

Eindelijk actie na SP vragen Rioolproblematiek

De SP is blij dat er eindelijk actie wordt ondernomen na het indienen van schriftelijke vragen betreffende de problemen met het riool aan de Vrijheidslaan. Bij regenval liep sinds de herinrichting het riool over, resulterend in volgelopen tuien en kelders met rioleringsafval. Ondanks meerdere keren contact met de gemeente, werd er niets aan de situatie gedaan. De SP vroeg wat er met de herinrichting is veranderd en of het ontwerp wel volgens de zogeheten “leidraad riolering” is geweest. Ook wil de SP dat de bewoners schadeloos worden gesteld.

foto Ed van Gelderen

“Eigenlijk gek dat als wij vragen naar de gemeente en de pers sturen dat de gemeente dan ineens actie onderneemt en contact opneemt. Al voor kerst waren er problemen en toen kon de piketdienst van de gemeente niets doen. Zo ga je niet met de burger om! “aldus SP raadslid André Muller. De partij heeft zich al eerder kritisch opgesteld ten aanzien van klachten over de slechte communicatie van de gemeente met de burger.

schriftelijke vragen

U bent hier