h

Kerstactie van de SP weer een succes

21 december 2023

Kerstactie van de SP weer een succes

Foto: S. Rodenburg

De SP Zuidplas kijkt terug op een geslaagde kerstactie. Tijdens de lichtjesavond van 8 december konden inwoners kosteloos een kerstpakket wensen voor een ander. Als dank kregen zij een 'kweek je eigen kerstboom-setje'.

Maar liefst 41 mensen wensten een kerstpakket voor een vriend, buur, familielid of collega, met allerlei uiteenlopende motivaties. Uit de kaartjes, die in de kerstboom werden gehangen, zijn uiteindelijk twee wensen gekozen. Beiden waren gewenst door een buur voor een andere buur, en beiden noemden in hun motivatie dat zij altijd op hulp konden rekenen. Dat bewijst maar weer dat een goede buur beter is dan een verre vriend. Inwoners die belangeloos klaarstaan voor een ander mogen wel vaker in het zonnetje worden gezet.

In het kerstpakket zaten allerlei verschillende leuke en lekkere dingen voor rond de feestdagen, een kaartje van de persoon die het voor hen had gewenst en uiteraard ook een kweek je eigen kerstboom-setje.

Hebt u deze actie van de SP gemist en wilt u graag een kerstboom kweekset? Neem dan contact op, er zijn er nog enkele beschikbaar.

Reactie toevoegen

U bent hier