h

Maaltijden actie Zevenhuizen ook een succes

11 maart 2021

Maaltijden actie Zevenhuizen ook een succes

Foto: P. Rietveld

Na een korte pauze hervatte de SP afdeling, ook in drukke verkiezingstijd, haar maaltijden actie. Ditmaal kregen bewoners van het Begoniaplein en de Asterstraat in Zevenhuizen een uitnodiging zich te melden voor een gratis drie gangen menu.

"Soep, stamppot of chili con carne en een luchtig aardbeien-dessert toe," verteld Peter Rietveld, fractieadviseur en actief lid van de afdeling. "Het menu is hetzelfde gebleven, en het enthousiasme van de ontvangers ook."

Hij deelde de maaltijden uit samen met Renée Daniëls, die in Zevenhuizen woont. "Er zijn ongeveer 50 brieven verspreid. Als je dan vervolgens 14 maaltijden uit mag reiken weet je dat je actie gewaardeerd wordt."

Reactie toevoegen

U bent hier