h

Supermarkt-medewerkers bedankt!

30 december 2020

Supermarkt-medewerkers bedankt!

Foto: Rodenburg,Leentvaar,Belterman

Tussen 23 en 30 december gingen vrijwilligers van de SP langs bij de supermarkten in Zuidplas en Waddinxveen, om een klein bedankje af te geven voor alle medewerkers.

'Geen kerstmarkt, maar wel chocola,' zegt Serena Rodenburg, die normaliter op de lichtjes avond in Nieuwerkerk staat tijdens de kerstmarkt. "Veel chocola!" voegt Simone toe. Samen met de andere SPers bonden ze maar liefst 900 Merci- chocolaatjes aan rozen, mét een kaartje.

Op het kaartje stond te lezen: jij bent een ster! Dank voor je harde werk.
de SP wil op deze manier haar waardering uitspreken naar de medewerkers, die tijdens de afgelopen crisis kei-hard hebben gewerkt in de winkels. "We weten dat deze hard werkende mensen, van caissière tot vakkenvuller, lang niet altijd vriendelijk zijn bejegend. Ook verdienen zij veelal het minimumloon," verteld Rob Belterman. Helaas waren niet alle franchisenemers gecharmeerd van de actie. Bij telefonisch contact een week eerder, om te vragen hoeveel medewerkers er waren, werd door een aantal filialen vriendelijk bedankt. 'Het personeel krijgt hier al genoeg' werd er telefonisch medegedeeld.

Ook de medewerkers van deze supermarkten, die geen tastbaar bedankje konden ontvangen, dankt de SP vanaf deze plek voor hun geweldige inzet.

Reactie toevoegen

U bent hier