h

SP tòch langs de deuren met Sint Maarten?

12 november 2020

SP tòch langs de deuren met Sint Maarten?

Foto: S. Rodenburg

Geen lampionnen en liedjes, maar Hutspot met worst of Chili con carne. 

 

Vorige week kregen bewoners van de Valkendaal in Nieuwerkerk an den IJssel een brief, waarin zij de mogelijkheid kregen zich aan te melden voor een gratis maaltijd naar keuze. Ruim 29% bewoners toonden hun interesse. Om voor ieder wat wils te hebben werden beiden keuzeopties ook nog als vegetarische optie aangeboden. 

Iedere gekozen maaltijd werd afgeleverd met een verse tomaten crème soep vooraf en een aardbeiendesert na.

"Hoe populair het aanbod was bleek door de vragen van bewoners uit andere straten, die via via hadden gehoord van de actie en ook graag gebruik wilde maken van het aanbod,” verteld Serena Rodenburg, die de aanmeldingen telefonisch in ontvangst nam.
"De komende weken hopen we de actie nog te herhalen in andere dorpen," zegt Simone Leentvaar. Zij hielp bij het uitdelen van de maaltijden, zoals te zien op de foto. "De mensen reageerden enthousiast, enkelen belden zelfs dezelfde avond of de dag erna om te melden dat het goed had gesmaakt."

Reactie toevoegen

U bent hier