h

Super Pannenkoek van de SP

18 mei 2020

Super Pannenkoek van de SP

Foto: S. Rodenburg

SP bakt Super Pannenkoeken bij Ipse de Brugge.

Twee vrijwilligers van de SP afdeling Zuidplas-Waddinxveen stonden vanmorgen om half elf klaar met een een grote pan, een emmer beslag en een goed humeur. Er werden pannenkoeken gebakken voor de bewoners van een Ipse de Brugge locatie. 9 bewoners en de begeleiding konden genieten van deze warme lunch. "In de komende weken willen we in alle dorpen een keer gaan bakken bij een kleine instelling," vertelt Simone Leentvaar. "Deze groep wordt momenteel toch een beetje vergeten vrezen wij, en dit is iets kleins dat we voor hen en de begeleiders kunnen doen."

Waar er volgende week gebakken gaat worden is nog niet bekend. Inwoners kunnen kleinschalige zorginstellingen ook aan ons melden, dan kunnen wij daar misschien ook heen.

Reactie toevoegen

U bent hier