h

Bloemenbestellers bedankt!

24 mei 2020

Bloemenbestellers bedankt!

Foto: Andre Muller

Tussen 28 maart en 11 mei hebben de leden van de SP afdeling Zuidplas meer dan 800 bossen bloemen bezorgd. Naast dat we daarmee de lokale kwekers en veel ontvangers blij mochten maken bleef er een mooi bedrag over.

"De actie was een overweldigend succes. Bestellingen kwamen zelfs binnen uit Arnhem, Canada en Florida," verteld Kees van Leeuwen. Hij was de bezorger voor Waddinxveen.

Het bedrag van vijfhonderd euro is aangeboden aan initiatief de boodschappenkast. Momenteel zorgen zij voor voedselpakketten voor ruim 30 gezinnen in de gemeente Zuidplas. "Dit is een prachtig bedrag om weg te geven, en dat is mogelijk gemaakt door alle bestellers. Die wil ik daarvoor dan ook hartelijk bedanken," zegt Serena Rodenburg. Zij was verantwoordelijk voor de inkoop en administratie.

Reactie toevoegen

U bent hier