h

SP nu ook landelijke strijd met Vestia

14 januari 2020

SP nu ook landelijke strijd met Vestia

Foto: Rob Belterman

Afgelopen week werd bekend dat het zelfs de tweede kamer-fractie van de SP te ver ging, het slechte onderhoud en de belabberde service van Vestia. De fractie gaat kamervragen stellen over de verwarming in de flats, die tijdens de kerstdagen niet werkte.

"Vestia heeft in meer gemeenten in het land woningen waar ze minimale service en onderhoud geven, maar wel maximale huur vragen," bevestigd afdelingsvoorzitter Serena Rodenburg. "De komende weken zullen de afdelingen van deze plaatsen met elkaar in contact komen over een plan van aanpak. Huurders die geïnteresseerd zijn of willen helpen mogen natuurlijk direct contact met ons opnemen."

Ook fractievoorzitter Jan Baas is blij met deze ontwikkeling. "Vestia is gewoon een coöperatie lik m'n vestje geworden. Ik ben hier echt voor te porren."

Wanneer er acties en buurtonderzoeken plaats zullen gaan vinden is nog niet bekend.

(foto: eerdere actie met Valkendaal bewoners tegen Vestia)

 

Reactie toevoegen

U bent hier