h

Prijsvraag op kaarsjesavond!

13 december 2019

Prijsvraag op kaarsjesavond!

Foto: S Rodenburg

Zuidplas gaat in de komende jaren steeds meer van het gas af. Wij van SP Zuidplas willen graag weten of onze inwoners hier zorgen over hebben. En... De winnaar van onze prijsvraag wint een prachtig nieuw pannenset, dat geschikt is voor iedere warmtebron!

Al jaren staat een delegatie van SP Zuidplas ieder jaar op de kaarsjesavond in Nieuwerkerk. We delen wat lekkers uit en maken een praatje met voorbijgangers. Het ene jaar delen we warme tomatensoep uit, het andere jaar kerst kransjes of koekjes.

Ook dit jaar zijn wij precent, maar ditmaal ook met een prijsvraag! De winnaar van de prijsvraag krijgt van ons een prachtig pannenset dat geschikt is voor iedere warmtebron. Weer een stap dichter bij de komende energietransitie. Zien wij u vanmiddag/vanavond ook?

Reactie toevoegen

U bent hier