h

SP stemmers bedankt!

22 maart 2019

SP stemmers bedankt!

Foto: S. Rodenburg

SP Stemmers bedankt!

Ondanks de inzet van de afgelopen maanden hebben we geen winst behaald bij de verkiezingen.

 

Hoewel we in Zuidplas minder hard daalden qua stemmen als in veel andere gemeenten, en daar kunnen we dan toch positief over zijn. “Het populisme heeft gewonnen van de realiteit. Veel stemmers laten zich verleiden door mooie praatjes zonder de  gevolgen te overzien. Korte termijn politiek  is makkelijker dan in de toekomst te durven kijken. Voor ons blijft de vraag waarom veel mensen zich laten verleiden om op dit soort partijen te stemmen.” zegt Jan Baas, die in onze gemeente de meeste stemmen kreeg na Lies van Aelst die op nr 1 stond. “Ik denk dat het voor onze inwoners niet duidelijk genoeg was waarvoor wij staan.” voegt Serena Rodenburg toe. “De komende tijd zullen we ons daar op moeten focussen.”

Ondanks het tegenvallende resultaat werden de verkiezingsborden daags na de verkiezingen voorzien van posters met de tekst: SP stemmers bedankt!

 

Reactie toevoegen

U bent hier