h

SP wil oplossing hekjes Kerkepad Zevenhuizen

12 maart 2018

SP wil oplossing hekjes Kerkepad Zevenhuizen

Foto: Jan Baas

De SP heeft vragen gesteld over de situatie rond het Kerkepad in Zevenhuizen met betrekking tot het plaatsen van hekjes. Tijdens het campagne voeren werden de mensen van de SP door meerdere inwoners aangesproken dat er veel valpartijen waren omdat er nu geen strooiwagen meer kan komen door geplaatste hekjes afgelopen zomer. Het ging vooral om oudere mensen met een rollator of met wandelstok die vanuit de Zevenster onderweg waren naar de winkels in het dorp.

Deze hekjes moeten voorkomen dat er op het voetpad gefietst wordt maar werden zonder overleg geplaatst bij gebrek aan handhaving. Kort erop werden de hekjes door andere inwoners eruit getrokken en weer teruggeplaatst. Op de pagina Je bent Zevenhuizenaar als was de grootste grief dat bewoners van de Zevenster niet meer met scootmobiel en rolator langs de hekjes konden. Het Kerkepad tussen de dorpsstraat en de burgemeester klinkhamerweg is de route tussen de ouderenwoningen en de winkels.

De SP wil antwoord over het proces, dat erg lijkt op de manier waarop de fietsenrekken weggehaald werden in Moordrecht en waarom er niet is gehandhaafd. Daarnaast willen de socialisten dat hier extra aandacht voor komt met de gladheidsbestrijding.

Reactie toevoegen

U bent hier