h

SP bedankt haar stemmers.

22 maart 2018

SP bedankt haar stemmers.

"Blijf niet mokkend aan de kant staan, stel een daad en toon je moed!"

Eén van de laatste persberichten die wij uitstuurden begon met deze tekst. Nu, na de verkiezingen, is het tijd te evalueren. Maar niet om onze wonden te likken en zielig in een hoekje te gaan zitten! Het grootste compliment van de afgelopen campagne is binnen, namelijk het contact met de inwoners van onze dorpen. Zij namen via email, telefoon en facebook persoonlijk contact met ons op om te praten over een probleem in de buurt of wijk.

"De straat is ons domein, pak het!" zegt onze oud-wethouder. En dat is precies wat de aanwezige fractie bij de uitslagenavond dacht en gaat doen. In gesprek, actie organiseren waar nodig en vooral: niet uit het veld geslagen.

Reactie toevoegen

U bent hier