h

Waar zijn de konijntjes bij het treinstation gebleven?

7 juni 2017

Waar zijn de konijntjes bij het treinstation gebleven?

De fractie van de SP heeft vragen gesteld over het verdwijnen van de konijnen onder de waterdrager en rond het station van Nieuwerkerk aan den IJssel. In het voorjaar zijn hier bruine en ook zwarte knaagdieren gesignaleerd. Echter is er geen een van deze dieren de afgelopen weken gesignaleerd. De SP heeft aan het college dan ook vragen gesteld.

“Ik snap dat je met de dijk voorzichtig wil omgaan maar hoe kan het dat de konijnen ineens weg zijn. Waterveiligheid staat hoog op ons aanzien maar hoe zijn de dieren weggehaald, is dit diervriendelijk gegaan of juist niet, dat willen wij graag willen weten” aldus fractievoorzitter Jan Baas. 

Bijlage: 

Reactie toevoegen

U bent hier