h

Inleverdoos Station weggehaald

3 mei 2017

Inleverdoos Station weggehaald

Foto: SP

Vanochtend hebben SP vrijwilligers kaarten uitgedeeld op station Nieuwerkerk aan den IJssel met de belofte dat er een inleverdoos was aan het einde van de dag. Toen de partij de kaarten wilde ophalen waren de kaarten, doos, pennen en poster weggehaald. 

Dit was door de vrijwilligers goed vastgemaakt en al voor de spits was de doos weggehaald. De SP is bang dat Prorail dit weg heeft laten halen maar kan hier geen hard bewijs opleveren. Daarom roept de partij op om de enquete in te laten vullen op https://zuidplas.sp.nl/form/station of anders de kaarten na 16 uur in te leveren bij de pizzeria op het station. De aankomende dagen gaat de partij de actie intensiveren, want het blijft belangrijk dat de mening van de reizigers bij ProRail en NS komt. 

Reactie toevoegen

U bent hier