h

SP trots op kindergemeenteraad

21 februari 2016

SP trots op kindergemeenteraad

Afgelopen dinsdag werd de raadsvergadering eerder gestart met een gezamelijke raadsvergadering met de kindergemeenteraad van Zuidplas. Deze hadden een voorstel ingediend om met een Zuidplassportpaspoort kinderen te leren wennen aan sporten. Raadslid Adri Woudstra heeft complimenten uitgedeeld in haar korte betoog :

“Wij zijn trots op de kindergemeenteraad en op alle andere kinderen die een bijdrage geleverd hebben voor dit plan. Het is een prima idee om alle kinderen de mogelijkheid te geven om met dit sport paspoort aan de slag te gaan. Misschien nog een tip: voor sommige sporten heb je bv schoenen nodig  of scheenbeschermers. Als dit een probleem wordt,denk dan aan het potje voor kinderarmoede,dat is er voor.”

Reactie toevoegen

U bent hier