h

SP Zuidplas/Gouda organiseren middag met Sharon Gesthuizen

16 november 2015

SP Zuidplas/Gouda organiseren middag met Sharon Gesthuizen

Foto: SP

Zondag 22 november komt kandidaat-partijvoorzitter Sharon Gesthuizen naar Zuidplas/Gouda voor een bijeenkomst over haar kandidaatschap voor Partijvoorzitter. Sharon heeft zich de afgelopen jaren als Kamerlid ingezet voor de vluchtelingen en oa de postbode en heeft zich nu gekandideerd als partijvoorzitter voor het aankomende SP congres. Op de bijeenkomst zal onder andere besproken worden waarom sharon kandidaat is geworden en wat haar visie is over de toekomst van de SP.

Na het nieuws dat partijheld  en boegbeeld voor de SP Jan Marijnissen heeft bekend gemaakt te stoppen als partijvoorzitter van de landelijke SP hebben Ron Meyer en Sharon Gesthuizen zich gekandideerd voor de nieuwe opvolging en kunnen de SP afdeling stemmen op 28 November tijdens het XXI Congres. Sharon is sinds 2006 Kamerlid voor de SP en is onder andere bekend van de actie ‘Red de Postbode’. Sharon wil een bredere focus van de SP op onderwerpen zoals rechten voor LHBT’ers, klimaat en internationale solidariteit. Ze heeft zich verkiesbaar gesteld voor het partijvoorzitterschap en ze zal het dus opnemen tegen Ron Meyer. Op het congres van 28 november zal daarover worden gestemd. De leden van Zuidplas hebben hun mening al uitgesproken in de ledenvergadering maar daardoor is het zeker niet te laat, Iedereen is voor de lokale SP welkom zowel ron als sharon.

De bijeenkomst begint om 14:00 uur  in het Biercafé De Goudse Eend in Gouda. Daarna zal Sharon met haar scholing beginnen en die zal duren tot ongeveer 16:00 uur. Er is ook ruimte om vragen te stellen over haar voorgenomen partijvoorzitterschap. Als u er niet bij kan zijn maar wel een dringende vraagt heeft kunt u deze altijd mailen naar zuidplas@sp.nl

Plaats: Wilhelminastraat 66, Gouda

Reactie toevoegen

U bent hier