h

SP : waarom woont hier nog niemand?

17 maart 2014

SP : waarom woont hier nog niemand?

Met een aantal posters op het al vier jaar leegstaande gemeentekantoor in Zevenhuizen heeft de SP aandacht gevraagd voor het tekort aan jongerenwoningen in Zuidplas. 

De afgelopen jaren hebben meerdere partijen steeds gevraagd om met het leegstaande pand wat te gaan doen nadat Vink Zondag eerdere plannen terugtrok. Elke dag staat er rente te verdampen en de SP wil dat er nu wat gaat gebeuren. Veel inwoners van Zevenhuizen gaven dit ook aan tijdens de campagne. 

Daarom hangen er nu een aantal posters met de tekst "waarom woont hier nog niemand?" van de SP op het pand, vriendelijk vastgemaakt met kneedgum om zo beschadigingen te voorkomen. De SP hoopt echter dat het pand snel verbouwd gaat worden tot woningen!

Reactie toevoegen

U bent hier