h

SP Zuidplas slaat aan het daten

14 februari 2014

SP Zuidplas slaat aan het daten

De SP in Zuidplas is op valentijnsdag gestart met dates uit te delen aan de inwoners van Zuidplas. De partij deelde papieren harten uit met de tekst “hebben wij een date op 19 maart?” met daaraan een zakje met roodwitte snoephartjes.  Deze werden in de Reigerhof in Nieuwerkerk ´t Smidse in Moordrecht.  De geplande actie bij het station moest worden afgeblazen door een grote verstoring van de NS.

“Met deze actie willen we de inwoners oproepen om te gaan stemmen en het liefst SP natuurlijk maar elke thuisblijver die we hiermee over de streep trekken om toch te gaan stemmen is meegenomen.  Thuisblijven helpt alleen partijen met trouwe achterban zoals de Christenunie en SGP, die worden dan de grootste. Daarom deze ludieke en vrolijke actie” legt SP lijsttrekker André Muller uit.

De SP ziet het niet als een campagneopening, maar als een voortzetting van het werk buiten de raad van de afgelopen vier jaar.  “nu de meeste partijen ineens uit hun schulp kruipen in tijden van verkiezingen, is het voor ons een voortzetting van vier jaar lang campagne voeren door op straat te zijn, huis aan huis buurten of onderzoek doen in de wijk” stelt afdelingsvoorzitter Lydia Reicher. 

Reactie toevoegen

U bent hier