h

SP programma : 100% sociale Zuidplas!

26 januari 2014

SP programma : 100% sociale Zuidplas!

De SP in Zuidplas heeft het verkiezingsprogramma gelanceerd. Met 100% sociaal wil de partij een sociale Zuidplas neerzetten. Maar niet alleen de sociale kant is neergezet, ook is er veel aandacht voor Duurzaamheid, verkeer en zorg. In het programma wil de SP kijken of het mogelijk is om thuiszorg weer gemeentelijk te laten worden in plaats van bij commerciele instellingen.

Verder is er veel aandacht voor hoe de SP aankijkt tegen de grondproblematiek, woningbouw.  Veiligheid, ondernemers en economie en dierenwelzijn zijn allemaal ook stuk voor stuk hoofdstukken. Het programma bestaat vooral uit allemaal concrete punten, lijsttrekker Muller : Meestal is er veel tekst en weinig concreets. Ik draai het om en wil vooral concrete punten!"

https://zuidplas.sp.nl/sites/zuidplas.sp.nl/files/verkiezingsprogramma_sp_2014-2018.pdf

 

Reactie toevoegen

U bent hier