h

SP opent plakseizoen als eerste

31 januari 2014

SP opent plakseizoen als eerste

De SP in Zuidplas heeft als eerste het plakseizoen gestart voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Na het mislukte experiment van het gemeentelijk plakken ligt het nu weer bij de partijen zelf. Lijsttrekker Muller plakte vandaag de eerste in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

"De SP heeft een grote schare aan vrijwilligers dus kan als eerste op het bord zitten. Ikzelf plak altijd in Nieuwerkerk omdat het legaal plakken toch iets heeft. Uiteaard is alles volgens de regels,zelfs het afgesproken formaat. Het is goed dat de partijen dit weer zelf doen in plaats van op kosten van de belastingbetaler" legt Muller uit.

In totaal gaan er 8 partijen meedoen en is er genoeg plek voor alle partijen.

Reactie toevoegen

U bent hier