h

SP biedt Zorgpartners ruim 2200 handtekeningen aan

20 oktober 2013

SP biedt Zorgpartners ruim 2200 handtekeningen aan

Woensdag 23 oktober om 14.30 zal de SP samen met Moerdregtbewoonster mevrouw Gouw ruim 2200 handtekeningen en ruim 300 likes op facebook aanbieden aan directeur de Jong van Zorgpartners.  Binnen twee weken hebben de bewoners en personeel van Moerdregt alsmede inwoners van Moordrecht duidelijk laten weten dat ze niet willen dat Zorgcentrum Moerdregt wordt gesloten. De handtekeningen werden verzameld huis aan huis, in winkels, op straat en op internet.

“Deze actie laat zien dat inwoners van Moordrecht massaal achter bewoners en het personeel zijn gaan staan.  Wel was het jammer dat de directie van Zorgpartners personeel verbood om actie te voeren en ook geen medewerking gaf aan bewoners. “Mevrouw Gouw ging toch elke avond mee als we huis aan huis handtekeningen ophaalden” vertelt SP voorzitter Lydia Reicher.

Moerdregt is een van de vier zorgcentra die Zorgpartners wil gaan sluiten, de overige drie zijn in  Waddinxveen, Ouderkerk en Gouda.  Met deze actie hopen de bewoners, personeel en inwoners de sluiting tegen te kunnen houden. Daarnaast heeft de gemeenteraad unaniem besloten dat de functie zorgcentrum moet blijven. 

Reactie toevoegen

U bent hier