h

SP Zuidplas buurt in Moordrechtse bloemenbuurt

18 juli 2013

SP Zuidplas buurt in Moordrechtse bloemenbuurt

De SP in Zuidplas is afgelopen woensdag wezen buurten in de bloemenbuurt in Moordrecht. Hierbij gingen leden van de partij, tijdens het uitdelen van de jaarkrant, deur aan deur in gesprek met inwoners over hun wijk en leefomgeving. De inwoners van de wijk waren over het algemeen positief en dat is altijd leuk om te horen. Wel waren er klachten over het onderhoud van het groen, het parkeren en gevaarlijke situaties door hardrijdende auto’s.

“Terwijl ik met iemand stond te praten in de Narcisstraat kwamen er meerdere keren auto’s hard door de straat. Dezelfde klachten kregen we vanuit de Leliestraat en ook vanuit de Tulpstraat. Ik wil graag weten of het college dit weet en hier wat mee gaat doen” legt SP raadslid André Muller uit. De bewoners rond het Oosteinde maakten zich zorgen over de parkeerdruk die alleen maar groter zal worden door de oplevering van de nieuwbouw aldaar. De klachten over het onderhoud van het openbare groen komen op dit moment overal in Zuidplas voor en zijn niet gerelateerd aan de buurt.

Voor de SP is buurten in de buurt een goed middel om in contact te blijven met inwoners. Daarom probeert de afdeling dit elke maand te doen in een van de wijken van Zuidplas. Na de zomervakantie gaat de partij in Zevenhuizen buurten.

 

Reactie toevoegen

U bent hier