h

SP wil alsnog opheldering over PUR isolatie

5 april 2013

SP wil alsnog opheldering over PUR isolatie

De SP in Zuidplas heeft alsnog opheldering gevraagd bij de wethouder over het In Situ aanbrengen van PURschuim nu fabrikanten van de materialen een set aan veiligheidsmaatregelen hebben aangeraden bij gebruik. Volgens wethouder Bosman en een GGD rapport zou het allemaal wel meevallen en werd de SP verweten dat ze zich niet zo druk moesten maken. Achteraf  terechte zorgen dus.

De partij wil nu alsnog antwoord op de vraag welke risico´s er zijn genomen in de Ambonwijk. "Hoe kan ik het rapportje van de GGD geloven als fabrikanten zelf al aan de alarmbel gaan trekken?  "Het is een laksheid en een risico nemen dat mij niet bevalt, zo ga je niet met je inwoners om. Daarom wil ik weten of de wethouder ons toen goed geïnformeerd heeft en of hij ook verantwoordelijkheid neemt als er achteraf toch klachten zijn" laat raadslid Muller weten. De woningen zijn overigens per 1 januari niet meer van de gemeente.

U bent hier