h

SP klaar met mea culpa van college

11 maart 2013

SP klaar met mea culpa van college

De SP in Zuidplas is klaar met het uit de krant vernemen van besluiten van het college. De partij heeft in de raadsvergadering nu weer de slechte communicatie naar de raad aangehaald over de wijzigingen in het plan van de turborontonde aan de N219 bij de Scheve Overweg. De partij waarschuwde ook dat bij een volgend geval er een motie van wantrouwen voor de betreffende wethouder wordt ingediend.

“ik heb nu al genoeg mea culpa’s gehoord van dit college, dan is het weer omdat de OZB niet klopt, dan weer het afvalbeleid en nu weer de N219. Ik ben er klaar mee, eerst de raad informeren en dan pas de pers” legt Muller uit. Naast de procedure is de SP allerminst overtuigd dat de nieuwe plannen veilig zijn en twijfelt men nog steeds of er sprake is van de noodzaak.

U bent hier