h

Geen Pluim van Fietsersbond Zuidplas voor Wethouder

29 januari 2013

Geen Pluim van Fietsersbond Zuidplas voor Wethouder

De voorzitter van de Fietsersbond afdeling Zuidplas heeft laten weten dat hij in 2,5 jaar niets heeft bereikt met de gemeente. Uit persberichten blijkt de gemeente een andere blik op het gebeuren te hebben.

De Fietsersbond afdeling Zuidplas voelt zich niet serieus genomen door wethouder Arjen Hazelebach. De Voorzitter, Wilfried Pluim, zegt dat hij in 2,5 jaar tijd ‘niets voor elkaar te hebben gekregen’ bij de gemeente Zuidplas en is daarom per direct opgestapt uit het bestuur van de afdeling. Wethouder Hazelebach heeft in oktober 2010 toegezegd samen met de lokale fietsersbond te werken aan een fietsenplan maar hiervan is, volgens de bond, tot dusverre weinig terecht gekomen.

De fractie van de SP Afdeling Zuidplas wil daarom graag antwoord op de volgende vragen:
1. Klopt de bewering dat de wethouder niets heeft gedaan met de input van de fietsersbond met betrekking tot het fietsenplan?
2. Is er sprake van dat de verwachtingen wederzijds niet goed waren en is hierdoor een conflict is ontstaan?
3. Is de wethouder bereid meer open te staan voor de input van de fietsersbond?

De SP Afdeling Zuidplas heeft deze vragen ingediend voor de Raadsvergadering d.d. 29 januari 2013

U bent hier