h

SP wacht op antwoorden over Vestia

26 november 2012

SP wacht op antwoorden over Vestia

De SP in Zuidplas heeft drie weken geleden vragen gesteld over het aanbieden van Vestia van huurwoningen. De fractie wacht met smart op de beantwoording omdat er meer en meer mensen bij de SP komen met aanbiedingen. Ondanks dat de officiele termijn nog niet verlopen is voor beantwoording is de partij toch nieuwsgierig naar het antwoord van Wethouder Bosman.

"Het lijkt er op of alle eengezinswoningen van Vestia te koop worden aangeboden. We zijn nieuwsgierig of de wethouder zich realiseert dat dit enorme gevolgen kan hebben. Pas als ik weet hoe hij er in staat kan ik verder kijken hoe we er mee omgaan" aldus André Muller. Vestia heeft in het verleden de woningstichting Ons Huis in Nieuwerkerk aan den IJssel overgenomen.

U bent hier