h

SP open avond 2 juli in Moordrecht

28 juni 2012

SP open avond 2 juli in Moordrecht

In navolging op de eerdere open avond in februari gaat de SP wederom een open avond in Moordrecht houden. Op maandag 2 juli vanaf 20:00 uur zijn leden en andere geïnteresseerden uit Moordrecht welkom in het gebouw van de IJsclub aan de Leliestraat 72. Doelstelling van de avond is om in discussie te gaan over lopende zaken uit het dorp met inwoners en de SP afdeling en fractie.

Naast afdelingsvoorzitter Lydia Rycher zijn ook raadslid André Muller en enkele commissieleden uit de fractie aanwezig. “Vorige keer is er veel gesproken over onderhoud en over het Prinsessenkwartier. Nog steeds spelen er van allerlei zaken. Tijdens deze avond gaan we met de aanwezigen kijken wat er speelt en hiermee aan de slag” aldus afdelingsvoorzitter Lydia Reicher.

Op deze manier wil de SP dicht bij de inwoners en organisaties blijven. Na de zomer komen er ook weer open avonden in Zevenhuizen en Moerkapelle. Ook de vergaderingen van de partij, zowel van de fractie als van de afdeling, zijn openbaar voor iedereen. Meer informatie hierover kunt u vinden op https://zuidplas.sp.nl

U bent hier