h

SP Zuidplas komt met eigen jaarkrant

22 april 2012

SP Zuidplas komt met eigen jaarkrant

De SP afdeling Zuidplas gaat een eigen jaarkrant verspreiden in de alle kernen van Zuidplas. In een oplage van ruim 11000 kranten brengt de SP de inwoners van Zuidplas op de hoogte van haar activiteiten, wat ze tot nu toe heeft gedaan en wat de speerpunten voor de partij zijn. Het is de bedoeling deze krant jaarlijks uit te gaan geven om zo verantwoording aan de kiezer af te kunnen leggen.

Afdelingsvoorzitster Lydia Reicher is verheugd over de krant : “We kunnen zo op onze eigen manier de inwoners informeren over wat we gedaan hebben, waar we voor staan en waar we nog voor gaan”. In de krant staat een dubbel interview met Reicher en raadslid Muller waarin ze terugkijken naar de afgelopen periode.

De aankomende periode wordt de krant door de eigen leden rondgebracht. Inwoners die een NEE-NEE of NEE-JA sticker hebben zullen de krant niet ontvangen maar kunnen deze online lezen op zuidplas.sp.nl waar een digitale versie van de krant staat.

Download hier de krant

U bent hier