h

SP open avond 29 februari in Moordrecht

18 februari 2012

SP open avond 29 februari in Moordrecht

In navolging op de open avond in Zevenhuizen houdt de SP ook een open avond in Moordrecht op woensdag 29 februari. Vanaf 20:00 uur zijn leden en andere geïnteresseerden uit Moordrecht welkom in het gebouw van de IJsclub aan de Leliestraat 72. Doelstelling van de avond is om in discussie te gaan over lopende zaken uit het dorp met inwoners en de SP afdeling en fractie.

Naast afdelingsvoorzitter Lydia Rycher zijn ook raadslid André Muller en enkele commissieleden uit de fractie ook aanwezig. “er spelen in Moordrecht zaken zoals klachten over onderhoud aan openbare ruimten, de renovatie van de Ambonwijk, de Boslocatie en het Moerhoutpark. Daarover hoor ik graag hoe men er over denkt om dit te betrekken bij afwegingen en besluiten” aldus André Muller. De SP hoopt dat er een lokale werkgroep ontstaat. Als deze avond aanslaat zal er een periodiek vervolg op komen op deze open avond.

U bent hier