h

SP boos over bruggen weghalen

12 oktober 2011

SP boos over bruggen weghalen

De SP is boos dat, nu het op een commissievergadering geagendeerd staat, toch bruggen zijn weggehaald. De SP had in de raadscommissie BFB gevraagd om de bezwaren behandelen maar wethouder Hazelebach kiest voor Bokitomanagement en heeft gisteren de bruggen weggehaald Om aardig te blijven gevonden is er 1 brug gebleven maar het zou de SP Zuidplas niks verbazen als deze ook al weg is vandaag.

Vanavond zal de SP in de commissievergadering dit onderwerp met de wethouder bespreken, de partij is verbolgen over de gang van zaken. Uit het buurtonderzoek bleek dat juist ruim driekwart van de bewoners tegen weghalen van de bruggen was. Verder werd de communicatie als zeer negatief gezien. Hieronder ons onderzoek:

Onderzoek Groene Hartpark

U bent hier