h

Ruim driekwart inwoners Zevenhuizen wil geen piramides

26 juni 2011

Ruim driekwart inwoners Zevenhuizen wil geen piramides

Afgelopen zaterdag trotseerde de SP in Zuidplas de regen en hield met de tomatometer een peiling met de stelling “een piramide hoort in de polder” waarop men mocht stemmen. Ruim driekwart van de stemmen waren het niet met de stelling eens. Vooral veel mensen hebben moeite met het volbouwen met de Zuidplaspolder en dus ook een piramide van 70 meter hoog langs de A12. Voor de SP wordt hiermee de kritische houding van de partij van dit plan onderschreven.

Eerder stelde de SP al in een opinie artikel dat als je aan dit soort megalomane plannen gaat werken, dat je dan ook alle wereldwonderen moet toepassen in de Zuidplas. De partij ziet liever dat er gebouwd wordt naar behoefte zoals starters- en ouderen woningen in een betaalbare prijsklasse.

De tomatometer wordt regelmatig door de SP gebruikt om een mening van inwoners te peilen. Op deze wijze wordt er op straat ook met de inwoners gesproken en komen ook andere onderwerpen naar boven die spelen onder de bevolking

U bent hier