h

Zuidplas krijgt jongerenconferentie dankzij motie SP

3 november 2010

Zuidplas krijgt jongerenconferentie dankzij motie SP

Alle spelers van het jongerenwerk in de Zuidplas zullen op korte termijn een conferentie tegemoet zien waarbij het gemeentelijk beleid maar ook elkaars standpunten en werkzaamheden gedeeld kunnen worden. De motie hiertoe van de SP werd unaniem door de gemeenteraad aangenomen.

“Er zijn zoveel spelers in het speelveld van jongerenwerk. Organisaties zoals stichting Jeugdwerk en VEDJ doen veel maar ook de kerken doen veel hieraan. De sportverenigingen en de scouting doet ook veel goeds op dit gebied. We willen dat deze organisaties de krachten bundelen om zo nog meer te kunnen bieden en niet elkaars concurent zijn!” legt SP raadslid Muller zijn motie uit. Hij was ook blij dat de gehele gemeenteraad dit idee van harte oppakt.

U bent hier