h

Burgemeesterswoning te duur voor SP Zuidpas

3 november 2010

Burgemeesterswoning te duur voor SP Zuidpas

De SP heeft gisterenavond niet ingestemd met het raadsvoorstel om een burgemeesterswoning te gaan bouwen aan de Rijskade/´s Gravenweg. Voor de SP zijn de kosten van de woning, die inclusief grondruil 700.000 euro moet gaan kosten, te hoog. De raad had al eerder ingestemd met het voornemen om een woning aan te schaffen.

“we zijn niet tegen de aanschaf van onroerend goed dat hiervoor gebruikt kan worden maar dat moet dan wel tot een bepaalde grens zijn. Gedurende het proces zag je toch dat men meer en meer van die grens af ging en omdat er ook nog behoorlijk bijkomende kosten zijn om het kavel ook op te knappen hebben we tegen gestemd” legt Muller het stemgedrag van de SP uit.

Het voorstel is overigens aangenomen door de gemeenteraad.

U bent hier