h

SP heeft rapport Vervoer op maat aangeboden

27 mei 2010

SP heeft rapport Vervoer op maat aangeboden

De SP heeft op 26 mei het rapport "Vervoer op Maat in de Zuidplas" aangeboden aan wethouder Jan Verbeek. Verbeek (CDA) wilde deze aanbieding zonder pers en daarom was er al een voorpublicatie uitgegeven. De SP is verbaasd dat Verbeek wel bij elke mooie gebeurtenis op de foto wil maar als het echt ergens om gaat maar dat voor zijn PR negatief is dat de pers er niet bij mag zijn.

Het rapport is hier te downloaden.

De afspraak voor het overhandigen van het rapport was voor 12:00 uur ’s middags. SP Raadslid Diny Borrmann samen met commissielid Adri Woudstra moesten echter 20 minuten wachten daar de heer Verbeek nog thuis zat aangezien hij dacht dat de afspraak om 12:30 was. Hij begon derhalve met een verontschuldiging. Ook Mw. Te Hennepe was erbij, zij gaat over de GroeneHartHopper. Daarna heeft hij het rapport bekeken. Het was een ongedwongen, gezellige sfeer met koffie erbij.

Het rapport is een onderzoek van de SP Zuidplas waarbij diverse locaties waar ouderen wonen interviews zijn afgenomen. Meer dan 2/3 van de gebruikers van het vervoer op maat had klachten. In de volgende commissie vergadering zal Diny Borrmann vragen over het rapport en de klachten stellen.

U bent hier