h

SP-raadslid Evert Knoester treedt tijdelijk terug

22 april 2010

SP-raadslid Evert Knoester treedt tijdelijk terug

SP raadslid Evert Knoester laat, wegens gezondheidsredenen, zich tijdelijk vervangen als raadslid in de gemeenteraad van Zuidplas. Knoester heeft even alle energie nodig om te herstellen en kan daarom zijn werk niet voorzetten. Diny Borrmann zal hem voor een periode van 16 weken vervangen.

Diny Borrmann en Evert Knoester
Links Diny Borrmann, rechts Evert Knoester

“Op advies van de specialisten is me aangeraden om een periode van 4 maanden echt rust te nemen. Daarom heb ik deze moeilijke beslissing genomen, zeker zo vlak voor de algemene beschouwingen. De aankomende weken wil ik me geheel op mijn herstel richten om na de zomervakantie weer goed mee te komen” verklaarde Evert Knoester.

Het bestuur van de afdeling heeft, na overleg met de voorgaande kandidaten, Diny Borrmann gevraagd of zij tot aan het zomerreces Evert Knoester wil vervangen. Borrmann (58 jaar) is al jaren actief SP bestuurder en heeft hierbij twee grote WMO onderzoeken uitgevoerd onder de inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook is ze vaak op straat bij activiteiten bij SP te vinden en heeft ze ervaring opgedaan in de raadscommissie.

U bent hier