h

André Muller stopt als voorzitter

11 maart 2010

André Muller stopt als voorzitter

André Muller is afgelopen week onverwacht opgestapt als voorzitter van de SP Zuidplas. Dit heeft hij gedaan om persoonlijke redenen. André was sinds de oprichting in 2007 voorzitter en één van de grondleggers van de afdeling. De SP in de Zuidplas kan zijn besluit goed begrijpen en respecteert zijn beslissing.

“Er zijn momenten dat het gezin je niet kan missen en dan moet je niet twijfelen maar er zijn voor het gezin. Daarom ben ik gestopt als afdelingsvoorzitter. De komende weken moeten een aantal zaken worden over gedragen, ik weet nog niet of nog lid blijf van de commissie BFB, daar ga ik de komende dagen over nadenken, voor de volgende commissievergadering is daar duidelijkheid over. Uiteraard ben ik voor mijn opvolgers en de andere mensen van de SP altijd bereikbaar voor raad en daad.” laat André in een verklaring weten.

Vice voorzitter Lydia Reicher zal Muller voorlopig vervangen tot aan de algemene ledenvergadering. Op deze vergadering wordt een nieuw bestuur gekozen.

“Een besluit als deze blijft altijd schrikken. De aankomende weken gaan we de mouwen opstropen en zorgen dat de continuïteit van de afdeling niet in gevaar komt”, aldus Lydia Reicher.

U bent hier