h

SP deelt soep uit op kerstmarkt Zevenhuizen

12 december 2009

SP deelt soep uit op kerstmarkt Zevenhuizen

De SP afdeling Zuidplas deelde gisteren soep uit op de kerstmarkt in Zevenhuizen. Deze traditie wordt door de partij, ook na de verkiezingen, in stand gehouden. "Het is een ideale manier om met mensen in contact te komen en onder het genot van een kopje soep over allerlei zaken te praten" laat voorzitter André Muller weten.

"Een aantal mensen kwamen met de vraag over de uitslag, over het gevormde college maar ook met vragen over onze standpunten. Het verbaasde me alleen dat vorig jaar andere partijen er wel waren en wij dit jaar de enige partij waren die aanwezig was. Een paar maanden geleden was dat wel anders. Klaarblijkelijk heeft men de kiezer pas over 4 jaar weer nodig" aldus een verbaasde Muller. Aanstaande woensdag staat de partij ook op de kerstmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel.

U bent hier