h

Agnes Kant mee op campagne in Zuidplas

12 november 2009

Agnes Kant mee op campagne in Zuidplas

Agnes Kant, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, is een dag komen helpen met de campagne in de Zuidplas. Op deze wijze wilde ze mensen van de afdeling een hart onder riem steken en hun succes wensen met de laatste week voor de verkiezingen. Kant hielp in Moordrecht met het uitdelen van warme soep op een druilerige markt.

De NOS volgde Agnes en hieronder staat het filmpje:
<cke:embed src="http://s.nos.nl/swf/player.swf" "type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="352" height="198" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" flashvars="skin=http://s.nos.nl/swf/skin/nos.swf&plugins=http://s.nos.nl/swf/plugins/nos...">

"Het is altijd een afweging of je bij lokale verkiezingen ook landelijke gezichten wil hebben maar toen Agnes ons aanbood om te komen helpen konden we geen Nee zeggen. Dat is toch een grote waardering voor het vele werk dat er in de Zuidplas door de SP wordt verricht. Agnes wilde geen werkbezoeken maar gewoon met ons aan de slag" legt afdelingsvoorzitter André Muller uit.

Na Moordrecht heeft de SP met Agnes nog folders en tomaatsponsjes uitgedeeld in winkelcentrum de Reigerhof. De dag werd afgesloten met huis aan huis de verkiezingskranten aanbieden in de NIeuwerkerkse Oranjebuurt.

U bent hier