h

Agnes Kant komt Zuidplas bezoeken op 11 november

1 november 2009

Agnes Kant komt Zuidplas bezoeken op 11 november

Agnes KantSP Tweede Kamer fractievoorzitter Agnes Kant komt op 11 november de SP afdeling Zuidplas bezoeken en hun een hart onder riem te steken tijdens de campagne. Kant gaat de hele dag mee op campagne met de actieve leden van de SP Zuidplas.

“Bezoek van de landelijke fractievoorzitter is een grote steun voor ons. Maar we willen met dit bezoek ook Agnes Kant bijpraten over zaken die spelen in de Zuidplas zodat zij dit weer kan meenemen naar de Tweede Kamerfractie. Dat is een wisselwerking tussen Kamer en afdeling” legt SP Zuidplas voorzitter André Muller uit. Kant zal enkele dorpskernen gaan bezoeken en daarna met de leden een wijk intrekken om de verkiezingskrant uit te gaan delen.

U bent hier