h

65blijft65 actie in Nieuwerkerk, Moordrecht en Zevenhuizen

3 oktober 2009

65blijft65 actie in Nieuwerkerk, Moordrecht en Zevenhuizen

Gemeenteraadscampagne of niet, dit weekend ging de SP Zuidplas aan de slag met de landelijke campagne 65blijft65. De SP wil met een volkspetitie minister Donner overtuigen dat de verhoging van de AOW leeftijd onzin is en zijn idee niet wordt gedragen door de samenleving. De vrijwilligers van de SP stonden in Zevenhuizen, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel.
SP bakfiets in Moordrecht voor 65blijft65

"Terwijl andere partijen voor de campagne het volgende feestje opzoeken gaan wij met belangrijkere dingen aan de slag. Voor ons is het belangrijk dat deze plannen van Donner tegengehouden worden in plaats van ballonnen uitdelen. Heel veel mensen ondertekenen de petitie en nemen ook onze ZO krant mee" laat campagneleider Jan Baas weten. Vrijdagavond werden er in de Dorpsstraat in Zevenhuizen handtekeningen opgehaald, zaterdag waren 't Smidse in Moordrecht en de Reigerhof in Nieuwerkerk aan de beurt.

Aankomende vrijdag staat de SP Zuidplas op de markt in Nieuwerkerk, samen met leden van de SP fractie uit de Provinciale Staten en zaterdag staat men opnieuw in 't Smidse in Moordrecht en winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. De petitie kan ook online worden getekend op www.65blijft65.nl

U bent hier