h

Eerste SP posters op verkiezingsborden

25 september 2009

Eerste SP posters op verkiezingsborden

De SP heeft, als eerste partij in de Zuidplas, op de lege borden de verkiezingsposters opgehangen. Doordat de SP de eerste partij is kon het de poster hangen waar deze hoort, links! " Het is nog niet de officiele campagneposter maar we staan op de borden! Als straks de nieuwe posters er zijn zullen we die gaan gebruiken" aldus campagneleider Jan Baas.
leeg bord met SP poster
De borden zijn tot nu toe alleen in Nieuwerkerk aan den IJssel geplaatst, als de borden in Moordrecht en Zevenhuizen-Moerkapelle staan zullen er ook posters op worden geplakt. De SP zal de aankomende tijd ook 3000 ZO kranten gaan verspreiden, als opwarmer voor de verkiezingskrant die in oktober wordt verspreid.

U bent hier