h

SP Zuidplas komt met eigen krant

10 juni 2009

SP Zuidplas komt met eigen krant

De SP in de Zuidplas komt de aankomende maand met een eigen krant. Deze krant genaamd “Zuidplas Speciaal” zal worden gebruikt om de lokale afdeling voor te stellen en te laten zien waar ze de afgelopen 2 jaar mee bezig zijn geweest. Daarnaast wordt er in deze krant ook al naar de toekomstige gemeenteraadsverkiezingen gekeken met een interview met de lijsttrekker.

“We wilden op een eigen manier de inwoners op de hoogte houden van wat we doen en waar we voor staan. Binnen de SP mag elke afdeling jaarlijks een krant uitbrengen op kosten van de landelijke partij en dat aanbod slaan we niet af! Het is de ideale mogelijkheid om zo de afdeling Zuidplas voor te stellen” legt afdelingsvoorzitter André Muller uit. De krant zal in een oplage van 10.000 stuks worden rondgebracht in Nieuwerkerk, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle en Oud-Verlaat. De verspreiding zal door de eigen SP leden gebeuren.

In de krant staat twee interviews met André Muller en Evert Knoester, die pas geleden gekozen is als lijsttrekker. Verder laat de afdeling zien wat voor activiteiten er zijn uitgevoerd. “Men denkt dat als je niet in de raad zit dat je dan ook niets doet maar daar zijn we als SP toch anders in. We zijn veel actief geweest en hebben ook een aantal zaken op de politieke agenda gekregen of door er aandacht aan te schenken is er vaak iets met onze punten gedaan. De SP is actieve partij die zich niet alleen richt op het raadswerk” zegt vice voorzitter Lydia Reicher.

De krant zal alleen worden verspreid op adressen waar geen NEE/NEE of NEE/JA sticker op de brievenbus zit. Voor wie wel een sticker heeft en de krant niet heeft gekregen kan deze bij de SP aanvragen of downloaden op onze website www.zuidplas.sp.nl.

U bent hier