h

SP Leden stellen Programma en kandidatenlijst vast

1 juni 2009

SP Leden stellen Programma en kandidatenlijst vast

Op maandag 25 mei jl. kwamen leden van de SP Zuidplas in een ledenvergadering bijeen om te beslissen over het conceptprogramma en de concept kandidatenlijst van de SP voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen. André Muller, gaf uitleg over de verkiezingsprocedures, die bij de gemeente ingeleverd moeten worden.

Daarvoor was een commissie samen gesteld van 4 personen, die alle kandidaten moesten toetsen aan voorwaarden De voorzitter van de kandidatencommissie, Maarten Roovers, gaf uitleg over het voorstel van de kandidatenlijst. De eerste 4 op deze lijst zijn de belangrijkste, voor deze is het haalbaar om in de gemeenteraad te komen. Er volgde een korte uitleg wie deze 4 zijn en waarom ze in de raad wil dienen. Verder gaven alle aanwezige kandidaten uitleg waarom ze actief in de SP zijn en hoe ze bij de SP Zuidplas terecht zijn gekomen.

Daarna werd er officieel gestemd over de lijst en deze wordt zo goed als unaniem aangenomen. Na de pauze werd er gesproken over onze verkiezingsprogramma. Ook werden er 8 voorgestelde wijzigingen aangenomen. Daarna werd de motie behandeld en goedgekeurd. Als afsluiting hield Evert Knoester, onze lijsttrekker, een toespraak over de verkiezing. De campagne begint na de zomervakantie.

De aangenomen kandidatenlijst :

Evert KnoesterLydia ReicherAndre Muller

1. Evert Knoester, Moordrecht
2. Lydia Reicher, Nieuwerkerk aan den IJssel
3. André Muller, Nieuwerkerk aan den IJssel

4. Diny Borrmann, Nieuwerkerk aan den IJssel
5. Adri Woudstra, Nieuwerkerk aan den IJssel
6. Jan Baas, Nieuwerkerk aan den IJssel

7. Bas Stalpers, Nieuwerkerk aan den IJssel
8. Michel Lacroix, Nieuwerkerk aan den IJssel
9. Anne Verzijl, Moordrecht

10. Theo de Vette, Nieuwerkerk aan den IJssel
11. Maarten Roovers, Nieuwerkerk aan den IJssel
12. Anita Krol, Zevenhuizen
13. Remond Zimmermann, Nieuwerkerk aan den IJssel
14. Trude Hensen, Moordrecht
15. Jan van Grootveld, Nieuwerkerk aan den IJssel
16. Krista van der Lans, Nieuwerkerk aan den IJssel
17. Ingrid de Swart, Moordrecht
18. Peter Molenaar, Zevenhuizen
19. René Mullenders, Nieuwerkerk aan den IJssel
20. Dick Elskamp, Moerkapelle

U bent hier