h

Laatste campagne loodjes voor SP Zuidplas

1 juni 2009

Laatste campagne loodjes voor SP Zuidplas


Na een druk weekeinde voor de SP Zuidplas worden morgen door het bestuur, kerngroep en actieve leden de laatste flyers voor de Europese Verkiezingen rondgebracht. Hiermee wordt een kroon op het werk gezet van een drukke campagne in de dorpen. De SP is de enige partij in de Zuidplas die huis aan huis ook folders over de verkiezingen heeft rondgebracht tot nu toe. Daarnaast was de SP in alle winkelcentra in de dorpen te vinden.

De afgelopen weken was de SP in Nieuwerkerk op de markt, in winkelcentrum Dorrestein en in de Reigerhof. In Moordrecht was de SP op de markt en in 't Smidse en in Zevenhuizen en Moerkapelle bij de supermarkt. Daarnaast was de SP ook actief op de verkiezingsborden, waar sommige partijen helemaal niet de moeite voor namen. Ook heeft de SP deelgenomen aan een EU debat bij LONRadio waar de lokale politici het tegen elkaar opnamen. Hopelijk mogen we donderdag het resultaat zien van deze campagne.


bron foto : LONradio

U bent hier