h

ZO kranten uitgedeeld in het Smidse

8 maart 2009

ZO kranten uitgedeeld in het Smidse

De SP heeft de ZO krant uitgedeeld in het Moordrechtse winkelcentrum het Smidse. De ZO krant is een krant die elk kwartaal wordt uitgebracht en huis aan huis wordt verspreid door het eigen kader. "Door het uit te delen bij een winkelcentrum krijg je veel meer terugkoppeling van wat er bij de mensen speelt" legt organisatiesecretaris Diny Borrmann uit.

De reacties van het winkelende publiek waren overigens ook erg positief. In Moordrecht komt men buiten de verkiezingstijd niet vaak politici op straat tegen en de SP staat nu voor de 2e keer in 3 maanden in Moordrecht. "Het zal ook zeker vaker gaan gebeuren, ook na de verkiezingen. De SP vindt het belangrijk om tussen de mensen te staan en niet vanuit een ivoren toren te werken " aldus Borrmann.

U bent hier