h

Buurten in Moerkapelle

13 maart 2009

Buurten in Moerkapelle

De SP is afgelopen week wezen buurten in de Oranjebuurt in Moerkapelle. Hierbij is een enquete afgenomen over hoe de mensen in de oranjebuurt denken over wat de aankomende fusie hun gaat brengen. Door huis aan huis te gaan buurten in de buurt krijg je heel veel informatie.

"Angst voor nog verdere verschraling van voorzieningen was het meest voorkomende antwoord" aldus Jan Baas, bestuurslid van de SP Zuidplas. Jan verteld verder "Verder was men vooral verbaasd dat een politieke partij aan de deur stond. Ik heb, net als voorgaande keren weer veel opgestoken van de verhalen. De samenvoeging met Zevenhuizen ligt nog vers in de herinnering van de inwoners van Moerkapelle. Als het kleine dorp straks deel uitmaakt van een nog grotere gemeente is men bang dat er helemaal niets meer overblijft in Moerkapelle".

De SP zal binnen enkele dagen de resultaten van het onderzoek bekend maken en zal ook hierin de nulmeting van de nieuwe gemeente Zuidplas meenemen.

U bent hier